Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[wp12] siłowniki klapy tylnej + oswietlenie

preston81

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanko jakie silowniki sa potrzebne do klapy bagola w kombi co trzeba znac kupując nowe prócz długości ?? na allegro widzialem tylko uzywki ciekaw jestem czy sa zamienniki ??? i czy silownik od wersji HB pasuje do kombi ?? moje sa juz słabe i chciałbym je wymienic.

a co do oświetlenia chciałem zapytać jak dostać sie do lampki w schowku ??? namacalem jakąś klapkę po lewej stronie sciągnałem ja była tam dość duza wtyczka - pomyslałem ze to poduszka takze wiecej juz nie grzebałem czasem lampka właczała mi sie ale częsciej nie ;), co do lampki w popielniczce na środku konsoli to palila mi sie cały czas ale przestała wyjąłem popielniczke na ktorej jest tylko jakby klosz lamki ale szukając samej zarowki - nie znalalem jest tam jakies kółeczko na szynie od popiałki ale nic tam nie widac jak to wymienic?? nie palę ale trzymam tam rózne gazdzety typu karty pamięci itd wiec lampka była mi przydatna pomoze ktos??

No jak otworzysz schowek to powiedzmy w każdym rogu jest czarna śruba oraz przy zamku są 2, odkręcasz je i schowek trochę opadnie. To wystarczy, ale jak byś chciał bardziej odkręcić schowek to jest jeszcze od strony drzwi śruba zdaje się torx, ale do żarówki bez tego da radę się dostać. Poduszce nic nie będzie :) A i jak kupisz żarówkę do schowka, to daj znać ile kosztowała, bo też muszę takową kupić.

• 2 tygodnie później...

w nissanie za wymiane zarowki - popielniczki zawolali 70 zł, btw ktos pisal odkrecic 4 sruby od schowka ja widze tylko 2 ;) te na gorze , ktos inny pisal jak to zrobic bez odkrecania poprobuje jak sie ociepli , swoja droga zarowka w schowku czasem mi sie zapala a czasem nie ... nie wiem od czego to zalezy , rozumiem ze ew styki tez tam znajde btw co uruchamia ta zarowke otwieranie schowka czy nacisniecie klawisza otwierania schowka?? gdzie moga byc te styki??

witam mam pytanko jakie silowniki sa potrzebne do klapy bagola w kombi co trzeba znac kupując nowe prócz długości ?? na allegro widzialem tylko uzywki ciekaw jestem czy sa zamienniki ??? i czy silownik od wersji HB pasuje do kombi ?? moje sa juz słabe i chciałbym je wymienic.

Kupując nowe zwróć uwagę, żeby były tej samej długości,

zmierz swoje siłowniki i poszukaj generalnie w siłownikach (może będą pasować z innych aut np. WV)

a znajdziesz na pewno coś co pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...