stinkfist Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, czy mógłby mi ktoś podać ile ważą różne wersje nadwoziowe wspomnianego modelu oraz ich wymiary zewnętrzne? Głownie chodzi mi o porównanie wersji hatchback i kombi. A gdyby ktoś udostępnił kompletne dane tech byłbym ogromnie wdzięczny z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Są w instrukcji obsługi to się trochę wysil i sobie je odczytaj, a jak nie masz to sobie pobierz z pobieralni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Takie coś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stinkfist Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.