Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Instalacja lpg N15 1.6 16v z IIgen na sekwencje

Gość pudzot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam almerke z 97r 1.6 16v(100km. Mam założona instalacje lpg IIgen lovato, lecz bez komp do sondy. Chciałbym zrobić mały upgrade. Zainstalować sekwencję, bo na tej 2gen samochód nie jedzie i spalanie jest ogromne!!!! i tutaj moje pytanie co będzie mi potrzebne ?? napewno listwa wtryskowa, komputer....,, ew ceny poszczególnych części. a i tak zeby w przyszłości mozna było do 2.0DE wsadzic. z góry dzięki za odp. pozdrawiam :D

najtaniej kupisz gotowego kit-a, czyli komp, reduktor, listwa itd. popatrz na http://www.drypa.pl/ dostosowanie późniejsze do 2.0 wiąże się ze ewentualną zmianą reduktora i rozwierceniem dysz oraz strojeniem.

Gość Krzysiek.S

Skoro nie masz kompa do sondy to masz I generacje.

Jak planujesz przełożyć instalacje do 2.0 to lepiej od razu kupić lepszy reduktor i wtryski np:magik jet i magik III.

wtryski Magic jet pojedyncze 55zł

hana jej możesz nie zastosować do obu silników ,,,,110 zł

reduktor do 200 zł może być Magic 3 choć zdarzają się z nim problemy ,, choć narazie w tej cenie nie ma nic lepszego ,,

reszte zestawów masz w linku od Dino

ja bym szedł w STAGA bo sobie sam poustawiasz wszystko jak należy kabelkiem za 30 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...