Gość pudzot Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam! Posiadam almerke z 97r 1.6 16v(100km. Mam założona instalacje lpg IIgen lovato, lecz bez komp do sondy. Chciałbym zrobić mały upgrade. Zainstalować sekwencję, bo na tej 2gen samochód nie jedzie i spalanie jest ogromne!!!! i tutaj moje pytanie co będzie mi potrzebne ?? napewno listwa wtryskowa, komputer....,, ew ceny poszczególnych części. a i tak zeby w przyszłości mozna było do 2.0DE wsadzic. z góry dzięki za odp. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 najtaniej kupisz gotowego kit-a, czyli komp, reduktor, listwa itd. popatrz na http://www.drypa.pl/ dostosowanie późniejsze do 2.0 wiąże się ze ewentualną zmianą reduktora i rozwierceniem dysz oraz strojeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek.S Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Skoro nie masz kompa do sondy to masz I generacje. Jak planujesz przełożyć instalacje do 2.0 to lepiej od razu kupić lepszy reduktor i wtryski np:magik jet i magik III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wtryski Magic jet pojedyncze 55zł hana jej możesz nie zastosować do obu silników ,,,,110 zł reduktor do 200 zł może być Magic 3 choć zdarzają się z nim problemy ,, choć narazie w tej cenie nie ma nic lepszego ,, reszte zestawów masz w linku od Dino ja bym szedł w STAGA bo sobie sam poustawiasz wszystko jak należy kabelkiem za 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pudzot Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 okej to dzięki wielkie za odp! temat do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.