Gość NismO Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 od pewnego czasu przy zapalaniu piszczy mi strasznie jakiś pasek. Sprawdzałem u mechanika naciągnięcie wszystkich pasków i wszystkie są dobrze ponaciągane. Ale jest jedno to kółeczko(czy jak się to nazywa ) od wspomagania i lata lewo i w prawo(jest dokręcone itd...), nie chodzi równo tylko lata jak dzikie, mechanik mówi żebym poszukał nowego... Czy ktoś miał taki problem? nawet odczuwam jak kierownica leciutko drga :roll: . Help :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam. Widzialem taki przypadk. Może być przyczyną, że pasek piszczy jeżeli jakieś koło pasowe jest krzywe. Proponuje wymianę jak ten mechanik. Pompa też przez nie może dostawać w du.. i na końcu też będzie do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NismO Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 musze zacząć szukać tego koła. Tylko nie moge go znależć szukałem w sklepach internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam takie koło i pompę też (używane), jeśli byś coś chciał to daj znać na pw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.