Gość Kulawy Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam ! Od niedawna jestem posiadaczem Almery. Mimo, że nie pali dużo to chciałbym założyć inst. gazową. Proszę o poradę (wskazówkę) jakie istalacje sekwencyjne najlepiej współpracują z silnikami 1.5, a jakich powinienem się wystrzegać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 interesujacy temat... ale z ktorego roku masz tę Almere? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 A może łatwiej będzie poszukać postu których było na temat instalacji gazowych bardzooo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chiquito Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 hmm ja zalozylem instalacje IV generacji, sekwencyjna firmy tartarini i poki co nie narzekam na jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ja mam Dreama XXI firmy Reg i też nie narzekam:) jeździ rewelacyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dent Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 ja mam BRC blitz i jest do du.. . Nie polecam. Chyba ze ci co mi go zakladali nie maja pojecia co robia.Do dzis nie moge sie dogadac z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awl Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Polecam instalkę Mistral http://autronic.it/c_cat1.asp?lan=eng&id=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kulawy Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Bardzo dziękuję za posty. Faktycznie słyszałem, że Mistral to dobra instalacja. U mnie w Lublinie serwis Nissana akceptuje gwarancję pod warunkiem, że zostanie założona instalacja firmy D.T. Gaz. Prawdę powiedziawszy słyszałem o Elpigaz, Tartarini, BRC i innych, ale o takiej firmie to nie. Zastanawiam się co to za układ, że serwis zgodził się na współpracę z tak mało znaną firmą, skoro jest wielu renomowanych producentów z odpowienim doświadczeniem i serwisem. Myślę, ze trzeba jednak zrezygnować z gwarancji i kupić coś sprawdzonego. A co Panowie na to ? mój N-n Almera pochodzi z 2003r. to wersja 1.5 N 16 FL na benzynie pali średnio 7,2/100 z klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 tu chyba chodzi o polską instalację sekwencyjną Diego. Bardzo dobry wybór. Słyszałem o niej bardzo dużo dobrego i nic złego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 A ja już srobiłem 45tys km na instalacji IIgeneracji. Zero problemów nic się niedziało przez ten czas i mam nadzieje że dalej tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 U mnie w Lublinie serwis Nissana akceptuje gwarancję pod warunkiem, że zostanie założona instalacja firmy D.T. Gaz. Prawdę powiedziawszy słyszałem o Elpigaz, Tartarini, BRC i innych, ale o takiej firmie to nie. Jeśli można zapytać: ile sobie liczą za taką instalację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kulawy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Witam po wakacyjnej przerwie. Za instalację B. T. z tego co wiem życzą sobie ok. 3800 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi