Gość joanna7f Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam Musze dać Primerke na regenerację maglownicy. Czy może mi ktoś polecić jakiś sprawdzony zakład który się tym zajmuje w Lublinie i okolicach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawa Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 a co się dzieje z maglownicą że trzeba regenerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 lepiej jedz do jeszcze do 2uch różnych mechaników ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna7f Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 mam dosyć duży wyciek z maglownicy... już musiałam dolewać płyn, także muszę się wziąć za ten temat tylko nie chcę oddać samochodu w niepewne ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 z gdzie cieknie ,,,może z gumek ,,,? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna7f Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 może tak, dokładnego wglądu nie miałam ale wiem że mam to zrobić tylko GDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 z gumą sobie poradzą z rozebraniem i uszczelnianiem mogą nie chcieć ...się bawić ... podjechać do mechaników by stwierdzić dokładnie gdzie cieknie bo moze na wężu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna7f Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 już znalazłam zakład który się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.