Gość mieszko Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 J/w przestał mi świecić mały wyświetlacz od km pokazany na rys. nięzej. Czy wyświetlacz sie przepalił i już się nic nie zrobi czy jest jakimiś diodami/żarówkami podświetlany i wystarczy wymienić ? z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BUZU Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam. Wystarczy wymienic żarówke w podswietlaniu. odrazu wymien obie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 J/w przestał mi świecić mały wyświetlacz od km pokazany na rys. nięzej. Czy wyświetlacz sie przepalił i już się nic nie zrobi czy jest jakimiś diodami/żarówkami podświetlany i wystarczy wymienić ? z góry dziękuje za pomoc. Zgasło podświetlanie czy w ogóle kilometrów nie widać?... jeśli podświetlanie to żarówka, jeśli kilometry to większy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak jak napisałem ten mały wyświetlacz od kilometrów cała reszta oświetlenia jest i działa dawno mnie tu nie było wiec jestem malo spostrzegawczy a widze ze poniżej jest podobny temat, nie wiem czy o to samo chodzi koledze czy o cały wyswietlacz, bo jesli dobrze zrozumiałem to jest szansa dobrania sie do tego małego wyswietlacza i wymiana żarówek żarówki T3.2 60mA, ale chyba zle zrozumiałem i raczej u mnie ten małyu wyswietlacz to jest układ scalony i tam nie ma żarówek, dobrze myśłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 tak jak napisałem ten mały wyświetlacz od kilometrów cała reszta oświetlenia jest i działa dawno mnie tu nie było wiec jestem malo spostrzegawczy a widze ze poniżej jest podobny temat, nie wiem czy o to samo chodzi koledze czy o cały wyswietlacz, bo jesli dobrze zrozumiałem to jest szansa dobrania sie do tego małego wyswietlacza i wymiana żarówek żarówki T3.2 60mA, ale chyba zle zrozumiałem i raczej u mnie ten małyu wyswietlacz to jest układ scalony i tam nie ma żarówek, dobrze myśłe ? możesz sobie wymienić żarówkę od podświetlania ale wyświetlacz sam w sobie to już grubsza sprawa (tak jak piszesz raczej układ scalony), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 czyli, wyswietlacz działa pokazuje km i tak dalej tylko nie podswietla go to raczej sie nic nie zdziała i albo nową plytke wlutowac albo zmina całego licznika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaw77 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jeżeli tylko nie podświetla to wystarczy wymienić żarówkę, ja wymieniałem ale od zegarka/temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.