Gość mcrow Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Silnik 1.5 dci 2005 rok. Mam go od miesiąca i jeszcze zbyt dokładnie nie poznałem. Interesuje mnie natomiast czy Wam też miga (przygasa i podświetla się kontrolka ABSu) podczas odpalania silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Silnik 1.5 dci 2005 rok. Mam go od miesiąca i jeszcze zbyt dokładnie nie poznałem. Interesuje mnie natomiast czy Wam też miga (przygasa i podświetla się kontrolka ABSu) podczas odpalania silnika a gaśnie po odpaleniu, abs działa? jak działa to nie ma się czym przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mcrow Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a gaśnie po odpaleniu, abs działa? jak działa to nie ma się czym przejmować. no zgadza się, po odpaleniu silnika gaśnie i abs oczywiście działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwaltek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 no zgadza się, po odpaleniu silnika gaśnie i abs oczywiście działa więc wszystko jest OK ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_B Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 U mnie to samo - podczas kręcenia rozrusznikiem miga kilka razy, jak silnik załapie - gaśnie. Było tak raczej "od zawsze". ABS działa bez problemu, także nie ma chyba co szukać tego czego się nie zgubiło..... :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mcrow Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jako iż wszystko mam już potwierdzone, temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.