Royalg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam serdecznie, mam pewnien problem z radiem. Mianowicie czyszcząc klemey od akumulatorów które zasniedziały oraz słupki akumulatorów odłączyłem je od siebie. Po ponownym podłączeniumusze wpisać pewien kod lecz ja nie wiem jaki:( Pisało pleae wait 10 9 8 7... a nastepnie trzeba było wpisać kod, przez moją głupote, niewiedze wklepałem 4 razy jakiś kod co zablokowało mi raio w tym sensei, że teraz musze czekać godzine by móc wpisać kod. Nie chce już wpisywać na oślep dlatego pytam was co można teraz z tym zrobić, czy nie ma jakiś generatorów, albo gdybym odłączył radio sprawdził jego specyfikacje nr seryjny itp czy można to zrobić samemu?? Bardzo proszę o poważne odpowiedz;) Przepraszam jeśli zły dział... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mcrow Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 wiesz po to jest kod do radia aby to było jakieś zabezpieczenie kod powinieneś mieć na karcie kodowej, którą dostaje się z chwilą zakupu auta. Jeżeli takowej nie posiadasz, zostaje Ci podjechać do serwisu / dobrego elektronika i dać im zarobić lub wpisywać kombinację cyfr heh, zakres nie duży 0000-9999 10 000 kombinacji / 4 proby = 2500 godzin / 24 = 104 dni wklepywania = lepiej podjechać na serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Możesz jeszcze spróbować wyciągnąć radio czasami jest na nim zapisany kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royalg Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 wiesz po to jest kod do radia aby to było jakieś zabezpieczenie kod powinieneś mieć na karcie kodowej, którą dostaje się z chwilą zakupu auta. Jeżeli takowej nie posiadasz, zostaje Ci podjechać do serwisu / dobrego elektronika i dać im zarobić lub wpisywać kombinację cyfr heh, zakres nie duży 0000-9999 10 000 kombinacji / 4 proby = 2500 godzin / 24 = 104 dni wklepywania = lepiej podjechać na serwis hehe niestety nie posiadam karty kodowej:( Czyli nie ma żadnego sposobu jak do serwisu?? ile gdzieś takie coś kosztuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 wiesz takie radio mozna tez rozkodowac lub wygenerowac kod koszt 50 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.