Corey Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Posiadam D21 King Cab Pickup z '95 roku - dostać cześci do tego auta to spory problem - choć kilka osób zapewne sie z tym może nie zgodzić - ja w każdym razie swoje z nim przeżyłem. Jednym z problemów jaki napotkałem to zdobycie tylnych lamp do pickup'a i to takich co by pasowały. Ile jest wersji - tego nie wiem ale szukając natrafiłem na wymiary 36cm, 36.5cm ,40 cm oraz 40.5cm Moje lamp to 40cm i dodatkowy magiczny napis Koito. Pierwszy swój zakup zrobiłem na portalu aukcyjnym - rozmawiałem z kilkoma sprzedawcami, każdy zachwalał że jego lampy sa ok, że będą pasować, że nawet te krótsze wejdą tylko coś tam należy przerobić.... cóż wiem że jesteśmy Polakami i lubimy kombinować ale chyba w tym przypadku nie tędy droga. Zakupione lampy - koszt 210zł/ szt - otrzymałem bardzo szybko z gwarancja zwrotu w razie nie pasowania - za co wielkie dzięki dla sprzedającej. Poniżej porównanie otrzymanej lampy z własna posiadaną. Sądzę że załączone zdjęcia wiele wytłumaczą - jeśli ktoś chciałby dodatkowej wiedzy - podzielę się na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość motomedi Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Mam dostęp do oryginalnych nowych lamp koszt to ok 300zł pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Kupiłem z Tailandii z eBaya - zapłaciłem z wysyłka 300 za komplet, z reszta jak i wiele innych części które nie są normalnie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kupiłem z Tailandii z eBaya - zapłaciłem z wysyłka 300 za komplet, z reszta jak i wiele innych części które nie są normalnie dostępne. tyle ze pewnie są bez homologacji niestety, lamy są w dwóch długościach, w rożnym układzie świateł i albo z przeciwmgielnym z lewej albo cofania, tez się naszukałem do swojego, wyszło ze mam cofania zamiast pmgłowego ale zakłada że czerwona żarówka zrobi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 tez się naszukałem do swojego, wyszło ze mam cofania zamiast pmgłowego ale zakłada że czerwona żarówka zrobi swoje. na ebay.co.uk można znaleźć same szybki do wymiany - na różne długości 36 jak i 40 cm. żarówka czerwona lub bardziej nowocześnie zapewne diodowa - też załatwi sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarilitmanen Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 można też dobrze na forach poszukać i też można znaleźć lampy sufitowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 A propos tylnich lamp. Czy ktoś pomyślał o tym jak wyłączyć tylne oświetlenie w D22 ? Tak na chwilkę, kiedy w lesie, nocą za światłami lecą dzikie zwierzęta ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 pod paką masz wtyczkę, po prawej stronie z tyłu, może w okolicach rejestracji rozłączasz i ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzięki, sprawdzę niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.