Gość euphonic Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam mam takie pytanko, poczytałem troche na forum o rozwiązaniach typu: farba, folia, papier ścierny itp. Ale mam pytanie, bo moge mieć za "grosze" tylne lapmy od P11 i almery (ale trzeba brać w ciemno), czy by czasem one nie spasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 kolego nie trzeba zaraz wymieniac lamp ja tez walczylem z lampami nawet wymienialem raz ale znowu to samo wystarczy posmarowac je winylem takie cos do konserwacji uszczelek i na jakis czas jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 (edytowane) kolego nie trzeba zaraz wymieniac lamp ja tez walczylem z lampami nawet wymienialem raz ale znowu to samo wystarczy posmarowac je winylem takie cos do konserwacji uszczelek i na jakis czas jest spokój Witam kolego, dzięki za odp, ale jeszcze powiedz, gdzie mozna dostać taki winyl, żeś mi z nieba spadł, bo i uszczelki mam nie ciekawe, rysują mi szyby i takie tam Edytowane 9 Stycznia 2011 przez euphonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 teraz jest taki okres ze powinienes dostac w sklepach motoryzacyjnych ja kupowalem w Realu takie opakowanie z gabeczka widzialem w netto teraz tez byly.U mnie tez wyblakly lusterka i tym sposobem kilka razy posmarowalem i doszly tez do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ooo.... mam i real i netto u siebie, ale fachowo jak to sie nadzywa i nadaje sie ogólnie do plastików? Klamki też przydałoby się odświerzyć. Podaj nazwę jak pamiętasz Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 jak sie nie myle to "USZCZELKA" ale jesazcze sie upewnie klamki oczywiscie tez tym robilem i efekt jest naprawde fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam po raz kolejny, Kolego przeleciałem całe netto u siebie i nie znalazłem czegoś takiego:/ Nie wiem, może masz jeszcze jakieś resztki - typu tubka/puszka/butelka? Zrób fotke i wrzuć. Ciężko znaleść, znalazłem coś do nabłyszczania plastików, ale raczej to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxrudybalon91xxx Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam juz poruszalem kiedys ten tamat i kiedys sprobowalem zwyklym plakiem popsikac lampy tylko trzeba otworzyc klape i bezposrednio na lampy psikac bez scierania poczekac az wyschnie i mozna ,,operacje" powtorzyc xD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dzięki kolego, też tak robiłem, ale nie zdało efektu na dłuższą metę, kolega robinson85 podał ciekawy sposób, który chce wypróbować, ale muszę mieć nazwę tego płynu/pasty etc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 kolego nie moge znalejsc tej flaszki podjade u siebie do reala i zobacze czy mają to zrobie zdjecie znalazlem flaszke jest to "USZCZELKA" PREPARAT DO KONSERWACJI USZCZELEK http://www.sklep.zuzu.com.pl/index.php?dzial=produkt&id_pokaz=907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euphonic Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam Cie, zabawne, bo tez cos takiego znalazlem u siebie w kauflandzie, ale zastanawialem sie czy to jest to samo. Dzieki bardzo za pomoc i mowisz, ze na ile starczy? Mozna klasc warstwe na warstwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mi starczylo na dlugo bo dostalem to jeszcze w spadku po hondzie ktora mialem i po roku dowiedzialem sie od kolegi ze uzywal tego do wyblaklych lusterek nalozylem warstwe i myslalem ze to zniknie jak plak ale nie. Polecam naprawde mozna klasc warstwe na warstwe pozdrawiam i co kolego zakuipłeś sobie "Uszczelke"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi