Gość Indiancien Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Złamał mi się fotel kierowcy, ciężko tak jeździć szczególnie gdzieś w dalsze trasy. Może ktoś mi doradzi jaki fotel z innych modelów podejdzie i jak się go wymienia. Z góry dziękuję za rady. dodam że chodzi o Primere 92' SDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 chyba od sunnego pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Na allegro jest sporo foteli do P10. Chociażby http://allegro.pl/fotel-kierowcy-primera-p10-p-10-i1372103470.html Za około 100zł z wysyłką znajdziesz coś bez problemu. Wymiana jest bardzo prosta i polega na odkręceniu 4 śrub mocujących do podłogi za pomocą klucza 14 (najlepiej nasadowy). Przy wyjmowaniu uważaj żeby prowadnicą nie uszkodzić lakieru na drzwiach bo ma ostre krawędzie i można zrobić zadziora. Jak zechcesz przełożyć starą tapicerkę to siedzisko możesz odkręcić i wymienić w całości. Z oparciem jest więcej zabawy i potrzeba troczę wprawy (trzeba zdjąć sam materiał który jest opięty za pomocą takich metalowych zaciskanych haczyków). Kiedyś to rozbierałem i trzeba się pogimnastykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.