mr.anguis Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam. W D22 posiadam zwykłą ręczną pompkę paliwową bez podgrzewacza z takim samym filtrem i mocowaniem jak w Terrano. Przy ostatnich mrozach autko mi trochę wariowało (brak wody w filtrze ale na pewno wina chyba,nie do końca zimowego i raczej chyba gorszej jakości paliwa).Po wymianie filtra-ok. Wymyśliłem by sobie założyć filtr i pompkę z podgrzewaczem z Terrano.Z tego co wiem jest sterowana czujnikiem ciśnienia oleju,ale nie o to mi chodzi. Piszę z zapytaniem czy ktoś się orientuje o podłączenie tych górnych kabli i który jest od czego...? Jeden dwuprzewód wychodzi spod przykręcanej na cztery śrubki pokrywki, drugi zaś dwuprzewód z jakby czujnika na klucz chyba 15. Oba w górnej części filtra paliwa. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tu zapytaj oni się tym bawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam, Zaglądnij również tutaj, może się przyda --> http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/68960-ulepszenia-przerobki-patenty/ post nr 10. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.anguis Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dziękuje Panowie. Nie wiedziałem do końca,bo w żadnym Patrolu,ani w żadnym pick-upie nie miałem podgrzewanego filtra,ale dokładnie o to mi chodziło. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.