Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Bagażnik w n15

Gość magik1317

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich posiadaczy nissanów :rolleyes: Szukałem dość długo w necie i na forach ale nie mogę się doszukać interesujących mnie wiadomości. Kupiłem ostatnio czujniki parkowania (jestem niedzielnym kierowca i potrzebuje wspomagania parkowania) i zastanawiam się jak najlepiej "puścić" kabelki od każdego z 4 czujników do środka bagażnika gdzie będzie znajdowała się stacja kontrolna. Wyjąłem wszystko z bagażnika i szukałem jakiś dziurek (pomyślałem 98 rok więc może coś się znajdzie) ale nic, wszystko szczelne :unsure: więc teraz potrzebuje porady jak puścić owe 4 kabelki od zderzaka do bagażnika. Czy normalnie przez klapę (mam hatchback 3d) nad uszczelką ? może ktoś podzieli się wiedzą z tego zakresu ??

Stojac przodem do bagaznika w srodku po lewej stronie jest chyba taka klapka wentylacyjna, trzeba tylko wykladzine zdjac. Mysle ze to bedzie dobry pomysl bo nie trzeba bedzie nigdzie wiercic ani puszczac kabli na uszczelce. pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...