Gość max888 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam jaką instalację gazową zastosować w nissanie Qashqai+2 Silnik benzynowy : 1,6 l/115kW i u kogo najlepiej zamontować w Trójmieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 a ile chcesz na to przeznaczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to ma 115 KM czy KW ??? raczej KM doczytałem ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max888 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Poprawka,oczywiście 115 kM . Co do ceny nie chcę oczywiście przepłacać,ale chcę coś sprawdzonego,pewnego,żeby nie jeździć ciągle na poprawki lub jeszcze gorzej,chcę mieć sprawne auto z dobrą instalacją(tzn.sprawna,cicha,itp.) założoną u dobrego gazownika, pomóżcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie ma filozofi my lubimy Staga bo Polski dobry i darmowe oprogramowanie ma ,,, Wtryski najlepsze w klasie średniej ,,,to Hana u ciebie chyba czerwone reduktor to już rebus bo ostatnio polecany M3 lubi szwankować ale go poprawiają ,,, reszta raczej nie ma wpływu na pracę instalacji jednynie instalator robiący ze zdrowym rozsądkiem i instrukcją producenta ,,, reduktor zamontowany nie wyżej niż chłodnica wtryski zamontowane jak najbliżej kolektora ssącego najlepiej pojedynczo jak w listwie to równiutkie wężyki porządne opaski na wszystkim ,,,oj można by pisać i pisać ,,,, Popytaj gazowników co Ci proponują i na tej bazie wybierzemy dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.