arthas Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam. Niedawno nabyłem primerkę kombi. Poprzedni właściciel coś tam rzeźbił przy zakładaniu alarmu i sterowania pilotem i teraz jest tak: - alarm działa na pilota - żeby centralny działał na pilota trzeba podłączyć do niego te dwa kable: Pytanie 1: Czy to jest kostka, do której mam je podłączyć: Pytanie 2: Jeśli tak, to w które miejsca w kostce mam je podpiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie, to nie jest ta kostka, to jest kostka od komputera do robienia diagnostyki, jeśli nie miałeś fabrycznych pilotów i nie było sterowania z pilota to ta właściwa kostka jest głębiej naprzeciwko tej kostki co pokazałeś na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 te kable masz wpiąć w kostkę od sterowania alarmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthas Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki za porady, będę z tym walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 witam Dino czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedz albo dać jakieś większe wskazówki ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.