paweleknowakowski Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jeżdżąc cały czas w pracy na obrotach i śpiesząc się od rana do wieczora przez 5-6 dni w tygodniu, jak w niedzielę czasem wsiądę w auto i mam gdzieś jechać to czasem zdarza się jechać "spacerkiem", ale wtedy widzę miny tych wszystkich których blokuję a ile od nich dostanę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja od siebie dodam, że na zwiększone spalanie wpływają na przykład żużyte łożyska kół, a nawet łożyska skrzyni biegów.. w VW Lupo miałem tak, że przy lekko szumiącej już skrzyni czy to kołach nie potrafiłem zejść do chwilowego spalania 3L/100 na prostej drodze.. ogolne średnie zuzycie było o 0,5 litra większe.. to tak na przyszłość gdyby ktoś postanowił olać sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 trasa 1630km i spalil 81 litrow czyli 5 na 100 gdyby nie 200 km w gorach oraz jechanie w miare przepisowo tak ok 100 mysle ze 4,5 do osiagniecia almera 2.2 di. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi