Gość damianek2304 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 witam mam problem z tankowaniem butli ponieważ chciałem zatankować gaz i nie dało rady próbowałem zatankować na kilku stacjach LPG i nic. co to może być prosze o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 ale co się dzieje>??? pistolet odbija?? może się pływak zawiesił, weź gumowy młotek i walnij w butlę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 jutro spróbuje walnąć ale w które miejsce dodam iż butlę mam w kole .a przy tankowaniu wogule nie odbija nic tylko nabije troszeczke i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 to może jest pełna?? grzebałeś coś tam ostatnio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie nic nie grzebałem a butla jest pusta bo mi się gaz skończył lecz wskaźnik ilości gazu pokazuje że jest pełna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 zawieszony pływak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 czyli pukną młotkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 spróbuj, ale z drugiej strony jak jest butla pusta to może warto wykręcić wielozawór i zobaczyć dlaczego się zwiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ok dzięki za rady napisze jak sprawdzę próbowałem dzisiaj stukałem młotkiem i nic nawet jak pojechałem tankować przy tankowaniu też pukałem i nic to nie dało :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 czyli trzeba wyjąć wielozawór i zobaczyć co z pływakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 o to chyba trochę skomplikowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 zobacz na allegro jak to wygląda ,... bardzo podobne do spłuczki w kiblu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ok dzięki koledzy jak coś będę pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 o to chyba trochę skomplikowane? nie przesadzaj, potrzebujesz imbusa i dwóch płaskich kluczy i tyle, odkręcasz przewody miedziane gazowe i wykręcasz wielozawór, bbbaaarrrdxszzzooo ostrożnie, bo w butli jest pewnie jeszce trochę gazu i zacznie wylatywać, ale się nie przejmuj, tylko nie dotykaj paluchami bo sobie przymrozisz i jak wszystko wyleci to odkręcasz i jest na wierzchu TU masz jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 to lepiej niech spuści z węża doprowadzającego tam zawsze jest gaz połączony z butlą zakręc zaworek i odkręć grubą rurę a potem delikatnie sobie poluzuj śrubę zaworu i sobie spokojnie wyleci ,,,bez nerwów ,,, a potem ibusy mmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 koledzy pływak się zawiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 ok to jak jasne wszystko i zrobione to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi