Gość primeraszymon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Miałem dzisiaj bliskie spotkanie z idiotą , który nawet nie zatrzymał się aby sprawdzić co zbroił.Poszło lusterka od strony kierowcy . Moja primera to P11 z 98 roku hatchback , lusterko elektryczne , podgrzewane. Na allegro podają roczniki i czy po lifcie . Ani mowy o tym do jakiej wersji nadwozia również pasują . Czy ktoś może wie jakie lustro będzie do mojej primery pasowało. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraszymon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak to znaczy????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 to znaczy, że wersja nadwozia nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraszymon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przed liftem i po lifcie są takie same ,czy tylko sedan i hatchback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 sedan i hatchback to samo P11 i P11.144 raczej też jak klamki te same to i lustra pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primeraszymon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki za szybką pomoc teraz mogę spokojnie szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chaber 98 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Też miałem spotkanie z idiotą w Passacie i straciłem lewe lusterko elektryczne. Mam Primerke kombi 1998R.Kupiłem lusterko po lifcie i wyglądało identycznie ale jest różnica w kącie mocowania ramienia lusterka i niestety nie można ustawić lusterka ,po maksymalnym wychyleniu widać tylko cały tył autaod drzwi pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 może kupiłeś od anglika ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 witam również straciłem lusterko tyle tylko że przez jakiegoś idiote który je po prostu urwał-na szczęście policja go złapała-chwała im za to:). No i właśnie tu mam pytanie właśnie odnośnie tych lusterek z anglików-będą pasowały bo z postów powyżej wnioskuje że raczej nie ?czy da sie je jednak jakoś ustawić? bo wiem że wersja po lifice czy przed to nie ma znaczenia ale co z tymi anglikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Od anglika nie będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 No ja mam od anglika i przy maksymalnym wychyleniu jest ok. Wiadomo że zależy to od kierowcy, jak daleko masz wysunięte siedzenie i pochylone oparcie - pewnie nie wszystkim będzie pasowało. No i nie wygląda za ładnie takie maksymalnie wychylone. Ale obraz w lusterku jest idealnie taki jak powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi