Gość lillaidarek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, czy ktoś mi podpowie dlaczego nie mogę zamknąć drzwi kluczykiem (P11-2000r.), gdy przekręcam kluczykiem w zamku centralny zamyka i otwiera wszystkie drzwi., a na pilota to już dawno nie działa, cały czas otwieram i zamykam kluczykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 czyli jak przekręcisz do zamykania to zamknie i jak wracasz kluczykiem to znowu otwiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam, czy ktoś mi podpowie dlaczego nie mogę zamknąć drzwi kluczykiem (P11-2000r.), gdy przekręcam kluczykiem w zamku centralny zamyka i otwiera wszystkie drzwi., a na pilota to już dawno nie działa, cały czas otwieram i zamykam kluczykiem. Ja zrozumiałem to tak-przekręcasz kluczyk w lewo a centralny otwiera i zamyka za chwilę wszystkie drzwi ? czy odwrotnie?- po przekręceniu w lewo (gdy drzwi masz zamknięte)zamyka drzwi (wcześniej zamknięte) i otwiera wszystkie? Po przemyśleniach (krótkich) sam się w tym zgubiłem-chyba poeta musi uściślić co miał na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lillaidarek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja zrozumiałem to tak-przekręcasz kluczyk w lewo a centralny otwiera i zamyka za chwilę wszystkie drzwi ? czy odwrotnie?- po przekręceniu w lewo (gdy drzwi masz zamknięte)zamyka drzwi (wcześniej zamknięte) i otwiera wszystkie? Po przemyśleniach (krótkich) sam się w tym zgubiłem-chyba poeta musi uściślić co miał na myśli Witam ,to pierwsze, w lewo zamyka i otwiera. czyli jak przekręcisz do zamykania to zamknie i jak wracasz kluczykiem to znowu otwiera?? jak przekręcam w lewo to zamyka i otwiera wszystkie drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 nie wiem czy tak jest u Ciebie, ale trzeba by było zdjąć tapicerkę i zobaczyć czy na zamku jest mikrowyłącznik, jeśli tak to trzeba sprawdzić czy on nie jest walnięty lub mechanizm co nim steruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lillaidarek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 nie wiem czy tak jest u Ciebie, ale trzeba by było zdjąć tapicerkę i zobaczyć czy na zamku jest mikrowyłącznik, jeśli tak to trzeba sprawdzić czy on nie jest walnięty lub mechanizm co nim steruje Raz zaskakuje i zamyka a raz nie, może to wilgoć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Raz zaskakuje i zamyka a raz nie, może to wilgoć? może, ale tak nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.