Gość aduss Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam.. mam kłopot z obrotami u almery n 16.w czasie jazdy przy zmianie biegu czy hamowania,to obroty spadają do 500,a za chwile wracają.. czy ktoś wie co może być przyczyną???z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 zacznij od czytania na forum, o silniku krokowym i przepływomierzu to się rozjaśni trochę to, że masz 2.2D to trochę zmienia czyli krokowiec odpuszczamy i nie powielaj tematów tylko pisz w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aduss Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 już czytałem,ale to były silniki benzynowe... już go nawet dwa razy pod komp. podginałem i nic nie wykazało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.