Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Jakie głośniki? Wersja 3d

Gość Rybson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem z głośnikami w swojej Micrze. Mam tylko jedną parę w drzwiach. i przy mocniejszym basie coś mi trzeszczy. Czy to jest kwestia głośników czy zabudowy?

Chciałbym je najprawdopodobniej wymienić oraz dokupić głośniki do tyłu. Mam wersje 3-drzwiową. Jakie wymiary mają głośniki do tego modelu?

I czy możecie polecić jakieś głośniki do radia SONY GT33U. Nastawienie na różną muzykę, z przewagą na czyste brzmienie basu.

Z góry dziękuję,

Michał

Po pierwsze wytłumić po drugie wytłumić po trzecie wytłumić!U mnie bez tego,wrażenia akustyczne były jak w żuku.Za głośnikami z przodu i z tyłu jest goła blacha więc montaż czego kolwiek bez dobrego wytłumienia jest bez sensu.A co do głśników to niestety nie znam rozmiaru, z tyłu łatwo się ściąga plastik więć sprawdzisz szybko. Według mnie nie ma co szaleć jeśli chodzi o model,ja mam niezbyt firmowe i prostego blaupunkta a wrażenia naprawdę baaardzo dobre.Przewody były fabryczne.

• 2 tygodnie później...

Po pierwsze wytłumić po drugie wytłumić po trzecie wytłumić!U mnie bez tego,wrażenia akustyczne były jak w żuku.Za głośnikami z przodu i z tyłu jest goła blacha więc montaż czego kolwiek bez dobrego wytłumienia jest bez sensu.A co do głśników to niestety nie znam rozmiaru, z tyłu łatwo się ściąga plastik więć sprawdzisz szybko. Według mnie nie ma co szaleć jeśli chodzi o model,ja mam niezbyt firmowe i prostego blaupunkta a wrażenia naprawdę baaardzo dobre.Przewody były fabryczne.

Jak mogę zdjąć ten plastik bez połamania go?

• 4 miesiące temu...

Trzeszczy mi głośnik w drzwiach Micra K12 (3d), chciałbym go wymienić ale jak się do niego dostać, z tego co wyczytałem to rozmiar głośnika to 16,5cm (6,5 cala)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...