Gość buno1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 czy istnieje mozliwosc podlaczenia telefonu xda orbit (pda) do wyswitlacza w primerze p12 z 2004r.Mecze sie z tym juz pare tygodni a bylo by to bardzo wygodne dla mnie jezeli ktos ma jakies pomysly prosze o szybka odpowiedz z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uri Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja mam podobny problem. Tel mam SE a uchwyt w aucie jest do nokia Szukałem czy gdzies mozna kupić uchwyt do SE lecz niestety nie znalazłem. Musiałem kupic stary model NOKIA i musze przekładać SIM. Jeżeli ktoś ma jakis pomysł jak rozwiazać żeby podłaczyć SE to za podpowiedź THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiart Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja mam podobny problem. Tel mam SE a uchwyt w aucie jest do nokia Szukałem czy gdzies mozna kupić uchwyt do SE lecz niestety nie znalazłem. Musiałem kupic stary model NOKIA i musze przekładać SIM. Jeżeli ktoś ma jakis pomysł jak rozwiazać żeby podłaczyć SE to za podpowiedź THX Drogi kolego jak rozwiązałem ten problem tak w samochodzie mam telefon nokia stary i on tam jest cały czas mam dwie karty do telefonu z ery z tym samym numerem telefonu jak zapalam auto telefon w samochodzie ma kiepską bateryjkę a po zapaleniu się ładuje i po chwili sam sie przełącza na ten w samochodzie i mam normalny zestaw głośnomówiący w autku całe rozwiązanie ma jedną wadę po wyjściu z autka muszę wykręcić bezpłatny numer do ery aby przełączyć się na mój htc po jakimś czasie to odruch jak palenie albo oddychanie nazywa sie to w erze era duo mnie kosztowało jednorazowo 50 zł ja ogólnie jestem zadowolony pozdrawiam kmiart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uri Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 problem w tym ze mam w orange i nie wiem czy maja tam taką usługę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.