Gość mariondg Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Niestety mam kolejny problem z moja k12 2003r...wiem, że były problemy ze wspomaganiem elektrycznym w micrach ale mój problem jest trochę inny. Ostatnio po naprawie stacyjki (w sumie też wadliwa ale naprawiona domowym sposobem, bez nakładów finansowych ) wyjeżdżając z garażu poczułem ze układ kierowniczy chodzi ciężej, pierwszą myślą bylo to, ze coś źle złożyłem, jednak wszystko jest okej. W miejscu kierownica chodzi po prostu ciężej niż wcześniej, ale podczas jazdy chodzi najgorzej. Przy skrecaniu, podczas odbijania nie "wraca" sama, trzeba normalnie ją "odkręcić", podczas jazdy na wprost przy delikatnych ruchach kierownica również nie odbija co powoduje mega głupie uczucie. Czasami np. podczas wymijania rowerzysty kierownica chodzi nawet ciężej niż w samochodzie bez wspomagania, jednak po chwili wraca do wczesniejszego poziomu. Moim zdaniem problem tkwi w pompie, jednak kontrolka PS nie zaświeciła się nawet na moment ;/ . Może ktoś spotkał się z podobnym problemem w swoim samochodzie ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Znajomy miał coś takiego tzn że kierownica nie odbija i chodzi ciężko ale samochód był jeszcze na gwaranci to mu wymienili wspomaganie i wszystko było potem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stach1 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witaj !!!! Odpisz czy już uporałeś się z usterką jestem w podobnej sytuacji ale świeci się PS . Pozdrawiam Stach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.