Gość jACA1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam szukałem ale nikt takiego banału nie opisywał jeszcze:) Mam problem z wyjęciem żarówek od świateł pozycyjnych w przednich lampach, przyszedł czas wymienić a za diabła nie mogę je wyjąć Jak to się robi????coś przekręcić coś wypiąć???Pisze bo nie mam ochoty nić złamać a na przeglądzie mnie wygonili za pozycyjne z przodu. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertw Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Wymieniałem jakiś rok temu u siebie, namęczyłem się pod blokiem, bo myślałem że źarówki sa na zatrzaski jak wszystkie przedowy w primerach. Podchodziłem ze śrubokrętem i takie tam wywody i o ile się nie mylę, o ile pamiętam, to się je lekko przekręca, łatwo wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas91 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dokladnie tak jak kolega wyzej napisal. Przekrecasz i wyciagasz Oczywiscie wyjmij wczesniej zarowki swiatel mijania to Ci bedzie latwiej, gorsza jest chyba strona od kierowcy (gdzie jest akumulator) bo masz mniej miejsca. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mijania????chyba drogowych!! bo mijania mam ksenony a pozycyjki mam w kloszu świateł drogowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.