Gość Wojciech Kobos Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Prosiłbym o opis funkcji wyświetlacza monochromatycznego (pomarańczowego)- samochód posiadam od 2 dni i nie zdążyłem jeszcze wykumać co posiada ten wyświetlacz, jak na razie obczaiłem, że pokazuje chyba srednie zuzycie paliwa (mpg), oprócz tego chyba ile moge zrobić km na paliwie w baku. Nie wiem czy można ustawić aktualne zużycie paliwa?, są jeszcze jakieś 2 timery i prędkość (mph)- ale nie wiem co ona przedstawia (nijak się ona ma do rzeczywistej). Z góry serdecznie dzieki za pomoc Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojciech Kobos Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hejka dzieki za wszelkie info, szkoda tylko , ze nie pokazuje bieżącego zużycia paliwa (przynajmniej ja nic o tym nie wiem) bo to uśrednione jest dobre właściwie tylko na dłuższych trasach - bez zatrzymywania się. Na krótkich odcinkach bardzo przekłamuje - tzn zawyża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Aktualne spalanie zawsze możesz sprawdzić sam. Zatankuj do pełna, zrób reset wszystkiego I GAZ DO DECHY!!!!! Wtedy ci pokaże aktualne spalanie Czy nie lepsza niespodzianka, że pokazuje np. średnie spalanie 8.5l, a po zatankowaniu wychodzi że 7l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.