Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Stuki z z okolic tylnego lewego koła.

Gość KorektoR

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj, jak zaparkowałem swoją Almere oparłem się o nią by coś tam sprawdzić i kiedy już ją "puściłem" to usłyszałem jakiś dziwny stuk z okolic tyłu wozu. Powtórzyłem znowu to i doszedłem do wniosku że to z okolic właśnie tylnego lewego koła (tam jest najbardziej słyszalny dźwięk). Co to może być Panowie? Dodam że pierwszy raz coś takiego mam.

jezeli zostawiles na recznym ale nie zaciagnietym do konca tylko lekko a nastepnie sie oparles i "pusciles" to po prostu autko moglo troszke zjechac na recznym (heh) a hamulce trzymały i dlatego taki dźwięk. Ja czasami mam tak u siebie jak za slabo zaciagne reczny i wysiadam z auta a przewaznie stoje na pochylym terenie

Ręczny był dobrze zaciągnięty. ;p Dzisiaj już tego słychać było mniej. Ale pompa paliwowa jakoś tak przez chwilę dłużej syczała (nie tak jak zwykle) ale może to kwestia temperatury. Przy rozgrzanym silniku już (po przejechaniu 30 km w trasie) testowo jeszcze raz odpaliłem silnik i tego syczenia już nie było. :) Mam nadzieję że było to przejściowe. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...