antek2634 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czy Amerykański grill od Frontiera będzie pasował do navary? Ma ktoś z was doświadczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja nie mam ale moim zdaniem pasuje. Zdejmowałem go ze 2 razy i patrzyłem na allegro ma takie same zaczepy. Nie powinno być różnicy. Ale napisz który masz rocznik, bo jest po lifcie też jeżeli d40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek2634 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Moja navara jest z 2008, pytam dlatego że chce pomalować grill na czarno, a niedlugo znajomy bedzie lecial do stanow i moze mi cos takiego przywiezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankeson Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mój oryginalny grill w D40 z 2007 roku po prostu "wyliniał" Pojawiły się różne bąbelki i piękny "chrom" złuszczył się jak łupież! To samo dzieje się z kierownicą i nakładkami na przednich drzwiach.Ale cóż to jest samochód pracujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.