DINO Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 będę zakładał AA, co prawda nie w nissmo ale w PININ-ie, i będzie to mój pierwszy raz, może jakieś sugestie i podpowiedzi od znawców tematu, na co zwrócić uwagę i na co uważać, alarm to NOXON VT200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dołóż jeszcze 100 we i strzel taki 2 stronny alarm ..tz auto nie tylko piszczy ale wysyła sygnał do pilota i pilot piszczy główna zaleta tego że w blokowisku działa ponoć do 400 metrów a w wolniejszym terenie 1.5 Km ...zobacz na allegro a jeszcze są dodatkowo z modułem odpalania po 250 zł /// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 tutaj sprawa prosta ma być, bo padł centralny a nie było alarmu to zostało tak zakupione aby był centralny a alarm przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 tak myślałem .... choć myślę że lepszy jest czujnik mikrofalowy chyba go idzie łatwiej zamontować ....schować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.