Gość Fabiś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczow Chcialem pokazac swojego Sunnego. Jest to jak narazie calkowita seria. Ale mam wielkie plany co do tego autka. Silnik to poczciwe 2L w dieslu. I prosze sie nie smiac. Jest to bialy sedan z 92'. To moje pierwsze auto, wiec podszedlem do tematu powaznie, wymienilem wszystkie czesci ktore tego wymagaly i doprowadzialem samochod do stanu fabrycznego. Na poprawe wygladu dostal jak narazie jedynie kolo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2bc809fed51ca931.html Ostatno jednak mialem farta i znalazlem fotele wraz z kierownica z GTi trzeba to jednak doczyscic, jestem tez w trakcie malowania owych felg na bialo, w wiosne chce tez ogarnac zderzaki w kolorze nadwozia, czarna matowa maska, sprerzyny, amortyzatory, opony z prawdziwego zdarzenia, wydeszek itp Moze kiedys swap na sr20 Ciekawe czy to duze wyzwanie do lapek pod diesla?? Jak myslicie?? Prosze tez o sugestie co do modyfikacji bialego, optycznych jak i mechanicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.