Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] jakie żarówki w aucie

Gość mcrow

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie

proszę o specyfikację jakie żarówki do czego ;) jeżeli ktoś ma takie coś gdzieś to z miłą chęcia skorzystam, jeżeli nie to sam w wolnej chwili uzupełnie w tymże wątku

coś w style ze W5W to postojówka etc. Planuję wymianę na SMD.

aha czy do oswietlenia tablicy rozdzielczej będą Żarówki miniaturowe T 1 1/4 ? bo do tego tez sie chcialem zabrac

Almera Sedan 2005 po FL, thx

post-39145-0-02238500-1295780752_thumb.jpg

aha czy do oswietlenia tablicy rozdzielczej będą Żarówki miniaturowe T 1 1/4 ? bo do tego tez sie chcialem zabrac

do tablicy rozdzielczej to dokładnie nie wiem ale do oświetlenia panela środkowego są żarówki 3x7mm takie jak te

post-21720-0-50698500-1295729698_thumb.jpeg

• 3 tygodnie później...

kontynuując temat .... chciałbym się dowiedzieć jakie żarówki(typ podstawki) potrzeboje do zmiany oswietlenia deski rozdzielczej(zegary) i czy ktos gdzies widzial jakis manual jak deske rozebrac co bym nic nie polamal ;)

almera n16 po fl 2005 sedan

z gory dzieki

post-39145-0-67863400-1295749709_thumb.jpg

• 1 rok później...

Manual jest do znalezienia pod hasłem "zrób to sam" jak założyć ramki na zegary. Dalej są tylko plastikowe zapinki, które faktycznie łatwo połamać, ale przy odrobinie ostrożności jest ok. Żarówki do zegarów są bardzo dziwne i dlatego też po wyjęciu na wzór udałem się do ASO i dostałem oryginalne w cenie 11,- za sztukę. Bardzo drogo ale na stacji benzynowej takich nie mają. Resztę żarówek do tego auta powinni mieć na stacji. Nie wyobrażam sobie jednak zakupu bez wyjętej żarówki na wzór.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...