Gość macivo Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Obecnie znajduje się w kulminacyjnym momencie żywotności napinacza paska alternatora i klimy w mojej primerze . auto ma przejechane 83 tys mil(132 tys kilometrów) i raczej od nowości nie był wymieniany bo sam zrobiłem połowę tego. Moje pytanie brzmi: -czy istnieje zamiennik części na rynku lub pasuje z innego modelu nissana , czy tylko diler ratuje w tym momencie -oraz jaki jest koszt przy wymianie takiej życzy jeśli ktoś wie Z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tak na moje doświadczenie to więcej niż 60 - 70 złoty nie powinien kosztować, a wymiana max 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macivo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Życzył bym wszystkim takich cen .Niestety zapłaciłem znacznie grubiej bo same części 2xpasek i napinacz kosztowały mnie 148f czyli jakieś 650zł żadnych zamienników dla napinacza nie znalazłem w Anglii ani tez w Polsce , wymiana natomiast jest prosta i zajęła mi niecałą godzinę jeśli ktoś by był tym zainteresowany . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.