Gość pen Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam, od kilku dni zauważyłem, że w momencie przełaczenia z PB na LPG silnik albo zgasnie albo przez kilka sekund ciężej idzie. Zgasnie jak sie np. dojeżdża do skrzyzowania. Póżniej jedzie już normlanie. Filtry wyminiłem 5 tys temu. Tak sie dzieje tylko rano. Teraz mam temp. 0d 0 do -7 i teraz jest ten problem, a jak było -15 - -20 to tego problemu nie ma. Jak wracam z pracy po 8 godiznach to tego problemu też już nie ma. Co ty może być? Czy to wina paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 a jaka to instalacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 sekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 jaka?? jakie elementy??? może czas przeczyścić wtryskiwacze, ile przejechane od montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.