Gość czarny83 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam wszystkich:) Kupiłem Patrola y60 2.8td. Jest tam dziwny przycisk z wiatrakiem obok sterowania ogrzewania. Do czego służy ten przycisk, po jego przyciśnięciu słyszę jak włącza się jakiś wentylator pod podłokietnikiem. Proszę o pomoc... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bosman 1961 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam.Jest to przycisk do włączania tylnego ogrzewania dla pasażerów przez kierowce.Jeżeli usiądziesz na tylnej kanapie zobaczysz w podłokietniku panel sterowania ogrzewaniem.Ogrzewaniem tym może kierować pasażer.To samo ogrzewanie możesz włączć przyciskiem o który się pytasz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarny83 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich:) Kupiłem Patrola y60 2.8td. Jest tam dziwny przycisk z wiatrakiem obok sterowania ogrzewania. Do czego służy ten przycisk, po jego przyciśnięciu słyszę jak włącza się jakiś wentylator pod podłokietnikiem. Proszę o pomoc... Pozdrawiam... Witam ponownie. To mam problem ponieważ z tego nawiewu leci zimne powietrze, co mogę z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.