Gość Qszi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam! Mam pytanie.... Ile by mnie kosztowało i jakie podzespoły brać najlepiej żeby to chodziło dobrze jak bym chciał zmienić dotychczasową instalację gazową Elpigaz Leonardo IIgen na sekwencje w mojej P11 2.0 16V 97r SLX Rozumiem, że butla zostaje Trzeba by było kupić: 1. wtryski - jakie są dobre ? 2. Reduktor - jaki dobry ? 3. Komputer Chciałbym to wiedzieć, że jak pojadę do gaziaża to żeby mi przerobił na coś co będzie chodzić bez problemu a nie żeby mi coś wcisnął!. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ad1. hanna, matrix ad2, magik III, zavoli zeta N ad3, np. STAG200, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qszi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No i to się nazywa konkretna odpowiedź A czym się różnią te STAGI ? bo widzę że są rożne ? 200 , 300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 możliwościami, w Twoim przypadku wystarczy 200, a lepiej zainwestować w lepsze wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qszi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Aaaa OK. Jeszcze raz dzięki za szybką i fachową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jakbyś się zdecydował na zavolaka to w sumie lepiej było by wsadzić S a nie N, będziesz miał zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No i jeszcze oprócz tego co powiedział Dino - poprawny montaż i regulacja. Co do sterowników bierz Staga, ma polski, darmowy soft, prosty w obsłudze a fora aż kipią od informacji na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 nie sądze żeby udało ci sie trafić jescze STAGA 200 czy 300 bo już z 5 nowych się pokazało,,,ale wszystkie sprawują się świetnie co do parownika to plecam MAGIC JET-nie jest za tani może ,ale ma ogromne możliwosci-i jest bardzo stabilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qszi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 OK. Dzięki koledzy Teraz mam konkrety i zobaczymy co na to warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 1. nie sądze żeby udało ci sie trafić jescze STAGA 200 czy 300 bo już z 5 nowych się pokazało,,,ale wszystkie sprawują się świetnie 2. co do parownika to plecam MAGIC JET-nie jest za tani może ,ale ma ogromne możliwosci-i jest bardzo stabilny ad1. http://www.drypa.pl/...From=&fPriceTo= ad2. jeden z tańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 stagi wszystkie można kupić tak jak Dino pokazał nawet przecieć do 2 gen .....Co do M3 to owszem dobry reduktor ale niestety ma coś co nie które egzemplarze szwankują .... wiec chyba zawolak lepszy ,,, i to z zapasem kupiony ,,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi