Gość goro Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 pomocy!! mam problem z elektryką w 100NX, a mianowicie gdy zapalam swiatła mijania, długie lub postojowe to odcina mi prąd do radia. I tak teraz jest że albo światła - albo radio !!! Czy ktoś już sie zetknoł z tym problemem?? please help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goro Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ok, już sie z tym uporałem. Okazało sie że radyjo było podpięte pod zlą wiazkę... PEACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dream_s Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja miałem podobny problem, kupiłem kostkę przejściową na ISO i za każdym razem jak chciałem włączyć światełka wyrzucało mi pierwszy bezpiecznik od postojówki i oświetlenia kokpotu. Pomogło obcięcie wiązki i montaż metodą lutownicy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ok, już sie z tym uporałem. Okazało sie że radyjo było podpięte pod zlą wiazkę... PEACE w to ciekawe kilka razy o tym jzu slyszalem...nie wiem jak mozna to podpiac bo u mnie od razu wszystko bylo oki:). Czy to moze niebieska kostka ta niewlasciwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.