FENIKS72 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam Wszystkich? Mam pytanie czy komuś z was przytrafiło sie samoistne urwanie dolnego uchwytu reflektora (ten ktory jest przykrecony do przedniego pasa)Dodaję ze niema sladu uderzenia ani niczego innego.Wada plastiku,pech czy byc moze ktos b.mocno nacisnął?I pękło sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam Wszystkich? Mam pytanie czy komuś z was przytrafiło sie samoistne urwanie dolnego uchwytu reflektora (ten ktory jest przykrecony do przedniego pasa)Dodaję ze niema sladu uderzenia ani niczego innego.Wada plastiku,pech czy byc moze ktos b.mocno nacisnął?I pękło sobie. Nie sądzę by samo się urwało,ale jeśli plastik to polecam spawanie (zapłacisz ok.10 zł)klej tu nie pomoże.Peknie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 A gdzie tag? Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Żaden klej tego plastiku nie złapie. Pozostaje spawanie. W mojej mikrze też się ten zaczep połamał, a że nie miałem czasu na jeżdżenie do gościa co spawa, to połączyłem ułamany kawałek stalowym płaskownikiem przykręconym na blachowkręty. Trzyma do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS72 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A gdzie tag? Poprawiłem. Przepraszam za błąd ale naprawde jeszcze nie wiem co i jak.Prosze oświeć mnie co to tag i jak go zamieścić.Pozdrawiam i wielkie dzięki.Nastepnym razem poprawie bład.Czy byc moze chodzi o np.model auta umieszczony przed tytułem wiadomosci? Żaden klej tego plastiku nie złapie. Pozostaje spawanie. W mojej mikrze też się ten zaczep połamał, a że nie miałem czasu na jeżdżenie do gościa co spawa, to połączyłem ułamany kawałek stalowym płaskownikiem przykręconym na blachowkręty. Trzyma do dzisiaj Wielkie dzieki za info bo juz myslałem ze to ktos lub cos uszkodził.A jednak samo też moze sie coś stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wszystko jest napisane nad tematami: cyt. "Przeczytaj zanim napiszesz!!! Przed napisaniem nowego tematu zapoznaj się z zawartością działu. Użyj lokalnej wyszukiwarki w celu upewnienia się, czy temat nie był już poruszany (link szukaj u góry strony). Nie powielamy tych samych tematów i postów wielokrotnie. Tematy, które będą dotyczyły problemów już wcześniej opisywanych będą poprostu zamykane, a następnie usuwane. Zakładając nowy temat przed jego treścią otaguj go np. [K10], [K11], [K12]. Następnie nadaj mu taki tytuł (używaj także opisu), żeby nikt nie miał wątpliwości o czym piszesz. Postaraj się zamieścić w nim jak najwięcej słów kluczowych opisujących Twój problem. np. [K11] Stuki w lewym przednim kole opis - tylko podczas skręcania w lewo Nie umieszczaj w tytule tematu terminów zastępczych jak: "pomoc", "problem", "pilne", "nie wiem co robić" itp.; Tematy nie spełniające tych zasad bedą usuwane. Jeśli coś sprawia Ci trudność, skontaktuj się z moderatorem". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.