Gość razor33 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam po dłuzszej przerwie , chciałem zapytac czy zapchanym , brudnym filterkiem gazu moze własnie słabnac autko na gazie tzn niema takiego kopa jak powinno miec i zabieram sie do wymiany własnie filterka , a wraz znim wymieniam butle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a jaką masz instalacje zresztą na logike jak nie ma cisnienia jakie powinno być to i gaz nie przelatuje .. jak zmieniasz butle to zobacz na pełne butle toroidialne bez dziury w środku wieksze pojemności zobacz na Stako stronę bo ja na taką bym zmienił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Navi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam po dłuzszej przerwie , chciałem zapytac czy zapchanym , brudnym filterkiem gazu moze własnie słabnac autko na gazie tzn niema takiego kopa jak powinno miec i zabieram sie do wymiany własnie filterka , a wraz znim wymieniam butle . Raczej nie. Po prostu jak zapchany filtr nie puści wystarczającej ilości gazu to ci się automatycznie przełączy na PB. Tak przynajmniej jest w nowych instalacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razor33 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tzn tak ja mam instalacje II generacji zbiornik mam stako i ten tez zmieniam na stako 42 l , a co do filterka to juz zmieniłem na nowy stary jak wyjełem do było pełno opiłków noi zapaprany był kupiłem nowy wyczysciłem wszystko rurke ze zbiornika przepusciłem sprezonym powietrzem troche dziadostwa wyleciało z niej poskrecałem wszystko do kupy jak nalezy i teraz czekam na butle az przyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.