cybul009 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 dostałem propozycje montażu sekwencji (mam teraz instalacje 2 generacji ac-700 autronic) cena 1500zł za stag4. Montaż 500zł, a 1000zł instalacja czyli cały komputer wtryski parownik bez zbiornika i zaworu bo już mam. Czy to dobra oferta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a co w zestawie?? STAG4 to tylko elektronika liczy się cała reszta ale za tyle to powinno być nieźle patrząc po cenach w sklepie dowiedz się co w zestawie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybul009 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) a co zakładać zeby było tanio i zeby to działało dobrze. Dopiero w poniedziałek moge sie dowiedzieć dokładnie jaki to zestaw Edytowane 28 Stycznia 2011 przez cybul009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tanio i dobrze to się wyklucza dowiedz się co chce założyć i wtedy można debatować, http://www.drypa.pl/menu1_STRONA_GLOWNA.html zerknij sobie w ten link, to jest sklep na allegro pewnie można taniej, http://www.drypa.pl/kategoria336_WTRYSKI_AC_-_Stag4___4_cyl..html tu masz swojego STAG-a4, żaden nie przekracza 750zł, a nie jest to najwyższa póła, bo wtryski badziewne, czyli jak Ci zaproponuje to co tu, to będziesz do tyłu jakieś 300zł, poczytaj i dowiedz się co masz mieć i wtedy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybul009 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) bardzo fajne cenny na tej stronie, a zestaw - Wtrysk STAG 4 Valtek/ALASKA 150KM był by dobry czy to byle co? W poniedziałek sie dopytam i napisze co oferuje za 1500zł Jeszcze czy taki zestaw nadawał by sie do mojego auta http://www.drypa.pl/produkt394_WTRYSKI_AC_-_Stag_200_4_cyl._-__-_Wtrysk_STAG_200_4cyl_Valtek_Alaska-kpl.html Edytowane 28 Stycznia 2011 przez cybul009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 alaska realnie 90KM, valdemary to syf szkoda kasy, ZAVOLI ZETA N, HANNA lub MATRIX HD344 powinien to oblecieć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek.S Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak jak DINO napisał minimum to, STAG4-ZAWOLI ZETA N-Matrix HD 344. Jeśli zaproponuje ci Alaskię i Valteki to mu podziękuj i jedz do innego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak jak DINO napisał minimum to, STAG4-ZAWOLI ZETA N-Matrix HD 344. Jeśli zaproponuje ci Alaskię i Valteki to mu podziękuj i jedz do innego zakładu. Spokojnie....jeżeli zaproponuje to co wyżej, spróbuj zaproponować swój zestaw, jeżeli będą chcieli dalej rozmawiać to już połowa sukcesu. Ja szukając odpowiedniego warsztatu zjeździłem całe miasto i okolice (kilkanaście zakładów), tylko jeden zgodził się na montaż tego co chciałem, jednocześnie uczciwie przyznając, że pierwszy raz będą montowali taki zestaw, podjąłem ryzyko i....czy się opłacało? Na pewno wiele się nauczyłem dzięki temu, że do końca nie zestroili instalacji....Przed montażem oczywiście zwróciłem im szczególną uwagę na co będę patrzył przy odbiorze czyli podstawy: wtryskiwacze pionowo, maksymalnie krótkie węże od wtryskiwaczy, kolektor zdejmowany do wiercenia, butla do jazdy "do przodu" itd... Cena mojego zestawu z montażem-2600 na innych forach związanych z LPG znajdziesz na pewno dobrych instalatorów, ale ceny u nich za ten zestaw zaczną się od 3000, a jak pokazuje czas nawet najlepsi mają gorsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Możesz jeszcze reduktor MAGIC III i wtryski MJ (dysze 2.0) .Ja to mam i chodzi jak rakieta , spala max. do 10 litrów . Ja miałem tą Alaskę i płakałem .Palił 12 i więcej , nie miał mocy , a przy większej prędkości (140-180km/h) przez jakieś 5-8 minut było pusto w baku(lpg) .Nie łykaj tego co Ci dają ... a szczególnie tej lipnej ALASKI .POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 alaska to dobry reduktor, tylko nie do mocy powyżej 90KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boren Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) spala max. do 10 litrów . Nie przesadzasz czasem troszeczkę? W mieście, w korkach te auto nie schodzi poniżej średniej 10 l Pb a co dopiero mówić o gazie (z analizy spalin wychodzi mi że nie jeżdżę ani na ubogo ani na bogato). Może Twoja prima ma za ubogą mieszankę? Edytowane 2 Lutego 2011 przez boren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 sprawdziłen tylko w trybie mieszanym ,jak narazie ale od alaski jest oszczędniejszy o jakieś 2 litry lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi