Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

sekwencja do primera 1.6 16V

cybul009
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dostałem propozycje montażu sekwencji (mam teraz instalacje 2 generacji ac-700 autronic) cena 1500zł za stag4. Montaż 500zł, a 1000zł instalacja czyli cały komputer wtryski parownik bez zbiornika i zaworu bo już mam. Czy to dobra oferta ?

a co w zestawie?? STAG4 to tylko elektronika liczy się cała reszta ale za tyle to powinno być nieźle patrząc po cenach w sklepie ;) dowiedz się co w zestawie!!!

a co zakładać zeby było tanio i zeby to działało dobrze. Dopiero w poniedziałek moge sie dowiedzieć dokładnie jaki to zestaw

Edytowane przez cybul009

tanio i dobrze to się wyklucza dribble.gif dowiedz się co chce założyć i wtedy można debatować, http://www.drypa.pl/menu1_STRONA_GLOWNA.html zerknij sobie w ten link, to jest sklep na allegro pewnie można taniej, http://www.drypa.pl/kategoria336_WTRYSKI_AC_-_Stag4___4_cyl..html tu masz swojego STAG-a4, żaden nie przekracza 750zł, a nie jest to najwyższa póła, bo wtryski badziewne, czyli jak Ci zaproponuje to co tu, to będziesz do tyłu jakieś 300zł, poczytaj i dowiedz się co masz mieć i wtedy zobaczymy

bardzo fajne cenny na tej stronie, a zestaw - Wtrysk STAG 4 Valtek/ALASKA 150KM był by dobry czy to byle co?

W poniedziałek sie dopytam i napisze co oferuje za 1500zł

Jeszcze czy taki zestaw nadawał by sie do mojego auta http://www.drypa.pl/produkt394_WTRYSKI_AC_-_Stag_200_4_cyl._-__-_Wtrysk_STAG_200_4cyl_Valtek_Alaska-kpl.html

Edytowane przez cybul009

alaska realnie 90KM, valdemary to syf szkoda kasy, ZAVOLI ZETA N, HANNA lub MATRIX HD344 powinien to oblecieć,

Tak jak DINO napisał minimum to, STAG4-ZAWOLI ZETA N-Matrix HD 344.

Jeśli zaproponuje ci Alaskię i Valteki to mu podziękuj i jedz do innego zakładu.

Spokojnie....jeżeli zaproponuje to co wyżej, spróbuj zaproponować swój zestaw, jeżeli będą chcieli dalej rozmawiać to już połowa sukcesu.

Ja szukając odpowiedniego warsztatu zjeździłem całe miasto i okolice (kilkanaście zakładów), tylko jeden zgodził się na montaż tego co chciałem, jednocześnie uczciwie przyznając, że pierwszy raz będą montowali taki zestaw, podjąłem ryzyko i....czy się opłacało? Na pewno wiele się nauczyłem dzięki temu, że do końca nie zestroili instalacji....Przed montażem oczywiście zwróciłem im szczególną uwagę na co będę patrzył przy odbiorze czyli podstawy: wtryskiwacze pionowo, maksymalnie krótkie węże od wtryskiwaczy, kolektor zdejmowany do wiercenia, butla do jazdy "do przodu" itd...

Cena mojego zestawu z montażem-2600 na innych forach związanych z LPG znajdziesz na pewno dobrych instalatorów, ale ceny u nich za ten zestaw zaczną się od 3000, a jak pokazuje czas nawet najlepsi mają gorsze dni :)

Możesz jeszcze reduktor MAGIC III i wtryski MJ (dysze 2.0) .Ja to mam i chodzi jak rakieta , spala max. do 10 litrów . Ja miałem tą Alaskę i płakałem .Palił 12 i więcej , nie miał mocy , a przy większej prędkości (140-180km/h) przez jakieś 5-8 minut było pusto w baku(lpg) .Nie łykaj tego co Ci dają ... a szczególnie tej lipnej ALASKI .POZDRAWIAM.

spala max. do 10 litrów .

Nie przesadzasz czasem troszeczkę? W mieście, w korkach te auto nie schodzi poniżej średniej 10 l Pb a co dopiero mówić o gazie (z analizy spalin wychodzi mi że nie jeżdżę ani na ubogo ani na bogato). Może Twoja prima ma za ubogą mieszankę?

Edytowane przez boren