nike_bytom Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam mam problem z tylnym zawieszenie w mojej P12 .Jest to anglik rok 2002 2.2 di Z tylnego lewego kola (po stronie pasazera - anglik) dochodza dziwne ogglosy nie sa to stuki lecz dosc glosne trzeszczenie , najbardzie slychac to kiedy wjezdzam na rondo lub w ostry zakret.Poprostu cos zaczyna trzeszczec bardzo mocno. Czy ktos sie moze spotkal z podobnym problem? Sciagalem kolo ale ciezko cos zobaczyc bez kanalu.Jakies pomysly? Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 może to sworzeń tak Ci hałasuje popatrz na ten w gumowej osłonce jakby, może przetarła się i naleciało Ci piachu czy innego świństwa. pamiętak kiedyś w polonezie to woziłem strzykawkę z olejem i raz na jakiś czas robiłem zastrzyk olejowy to środka gumki i jakiś czas było dobrze ale to były odległe czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike_bytom Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 cos sie wyrobilo tylko co , zle moze to opisalem jest to trzeszczenie bardzo mocne moze nawet jakby cos sie gdzies przemieszczalo ,ruszalo, bylo luzne , wybite , wyrobione, tylko co.Sprawdzalem nic luznego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cechu0302 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Miałem ten sam problem , to była piasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike_bytom Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ok dzieki za odpowiedz mam chyba krzywa felge w tym kole moze to spowodowalo zuzycie. Zauwazylem ze odglosy sa wieksze pod obciazeniem Chcialbym miec pewnosc ze to to , wiem nie widzac tego ciezko zdiagnozowac . Koszt nie maly wiec prosze o wypowiedzi innych uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.