tomus75 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Na początek cześć Wszystkim. Mam mały problem od czego jest łożysko , które jest widoczne z paskiem za prawym przednim kołem. No tak moje przeoczenie 2.0 TD rok 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 podpowiedz nam chociaż jaki masz silnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Temat do zamknięcia już sobie poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Temat do zamknięcia już sobie poradziłem To chociaż podziel się wiedzą z innymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.