Gość Duzy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam Wszystkich. Mój pierwszy post na forum, ale niestety dla mnie niezbyt pozytywny Złamałem prawy resor w moim Frontierze 2004, z tego co kojarzę to nic innego jak Navara na benzynowych silnikach, a więc powinien pasować takowy z Navary? Dodam tylko, że autko napędzane jest na tylną oś. Będę wdzięczny za odpowiedź. Dzięki z góry. Pozdrawiam Duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam Wszystkich. Mój pierwszy post na forum, ale niestety dla mnie niezbyt pozytywny Złamałem prawy resor w moim Frontierze 2004, z tego co kojarzę to nic innego jak Navara na benzynowych silnikach, a więc powinien pasować takowy z Navary? Dodam tylko, że autko napędzane jest na tylną oś. Raczej D22 w wersji Navara... poprostu zmierz. Wymień komplet masz duży wybór - ASO i zamienniki. Cena resoru w ASO pewnie nie zabija, zabija cena gumek. Jak boli cena, do najbliższego warsztatu w temacie i zrobią. Tylko żadnych płaskich wydumek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.