duszens Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam pytanie odnośnie programowania pilota mam QQ 2008r tekna , i potrzebuje zaprogramować zapasowego pilota , znalazłem na necie instrukcje (wyjmuj i wkładaj 6 razy kluczyk ze stacyjki) ale niestety nie działa. Może ktoś wie jak to zrobić czy trzeba jechać do serwisu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam pytanie odnośnie programowania pilota mam QQ 2008r tekna , i potrzebuje zaprogramować zapasowego pilota , znalazłem na necie instrukcje (wyjmuj i wkładaj 6 razy kluczyk ze stacyjki) ale niestety nie działa. Może ktoś wie jak to zrobić czy trzeba jechać do serwisu ? nie wiem co znalazłeś w internecie ale na pewno nie zadziała przez wyciąganie i wkładanie kluczyka.Spróbuj może z tego http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33245-p11wp11-jak-zaprogramowac-kluczyk-w-primerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 W QQ kluczyk koduje się kompem i tylko kompem i przy kodowaniu immo zostanie aktywowany centralny z kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro2013 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Przepadł mi gdzieś jeden kluczyk. Czy może się ktoś orientuje czy oprócz ASO mam inne możliwości zakupu a później zaprogramowania kluczyka. Czy to co sprzedają na ebay zadziała. Może ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Z tego co wiem to immo zakodują ale centralny nie będzie działał z kluczyka (na nie orginalnym kluczyku - kodowanie poza aso), natomias aso nie zakoduje nie orginalnego kluczyka oraz kluczyka który był zaprogramowany do innego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.