Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Programowanie pilota

duszens

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie programowania pilota mam QQ 2008r tekna , i potrzebuje zaprogramować zapasowego pilota , znalazłem na necie instrukcje (wyjmuj i wkładaj 6 razy kluczyk ze stacyjki) ale niestety nie działa. Może ktoś wie jak to zrobić czy trzeba jechać do serwisu ?

Mam pytanie odnośnie programowania pilota mam QQ 2008r tekna , i potrzebuje zaprogramować zapasowego pilota , znalazłem na necie instrukcje (wyjmuj i wkładaj 6 razy kluczyk ze stacyjki) ale niestety nie działa. Może ktoś wie jak to zrobić czy trzeba jechać do serwisu ?

nie wiem co znalazłeś w internecie ale na pewno nie zadziała przez wyciąganie i wkładanie kluczyka.Spróbuj może z tego http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33245-p11wp11-jak-zaprogramowac-kluczyk-w-primerze/

Witam. Przepadł mi gdzieś jeden kluczyk. Czy może się ktoś orientuje czy oprócz ASO mam inne możliwości zakupu a później zaprogramowania kluczyka. Czy to co sprzedają na ebay zadziała. Może ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie. Dzięki

Z tego co wiem to immo zakodują ale centralny nie będzie działał z kluczyka (na nie orginalnym kluczyku - kodowanie poza aso), natomias aso nie zakoduje nie orginalnego kluczyka oraz kluczyka który był zaprogramowany do innego samochodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...