boren Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam szanowne grono, chciałbym zakupić kabelek i to co do niego potrzeba, do ustawiania (czytania) ustawień mojej instalacji (jestem ciekawy mojego ustawienia). Obecnie mam Staga 300+. Pytałem różnych speców i mówili mi że do staga musi być na złącze COM, bo USB nie pracuje dobrze. Niestety ale w laptopie nie mam możliwości podpięcia COM-a tylko USB. Czy ktoś kto ma taką jak ja elektronikę może mi podrzucić jakieś linki do zakupu takiego kabelka + ew. to co do niego dodatkowo potrzeba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Poszukaj na Forum, nie pamiętam kto, z naszego Forum, sprzedaje na Allegro świetne interfejsy do N, kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Na USB jak najbardziej pasuje np ten :http://allegro.pl/interfejs-stag-lpg-na-usb-oryginalny-ac-slask-i1395225658.html Taki zakupiłem i wszystko działa jak należy, program znajdziesz na stronie producenta tu: http://www.ac.com.pl/pl/doc/346/programy-i-instrukcje-obslugi Wykrywa automatycznie sterownik więc problemów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boren Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 dzięki, już zamówiłem. jak odczytam ustawienia to wrzucę na forum żeby zasięgnąć niezależnej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 to zamykam jak wszystko jasne, a kabel na USB działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.