sauron Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam. Wiem, e temat check+a pojawia si kilkukrotnie ale nie znalazłem podobnego przypadku na forum wiec zapytam. Od jakiegoś czasu zapala mi się check w rożnych sytuacjach i warunkach drogowych. Gaśnie w 2 przypadkach 1 po zapaleniu i ponownym odpaleniu ( jednak nie zawsze ) 2 po zapaleniu i ponownym odpaleniu pali się ale gaśnie po naciśnięciu hamulca Co możne być przyczyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 odczytaj błąd i wtedy można wyrokować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauron Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Jeśli ktoś miał ( ma ) podobny przypadek to znalazłem rozwiązanie. Okazało się, że spalona jest żarówka stopu. Wymieniona i problem skończony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.