waldekwielki Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam i proszę nie przenosić mnie do innego działu przeszukałem całe forum i każdy pisze o braku 1-3 biegu.Mam primerę P11 1,8 1999r.Może ktoś pomoże mi rozwiązać problem z czwartym biegiem, jakiś czas temu nie działał mi nawiew nagle sie zepsuło.Przeszukałem forum pisało coś o płytce odszukałem i była przypalona połączyłem przerwane punkty cyną i teraz działa 1,2,3,a czwórki brak proszę o pomoc nie krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 znajdź schemat płytki, gdzieś zamieszczałem i wtedy sprawdzisz czy jest przejście, 4 bieg jest bezpośredni, poszukaj dokładnie, zamykam, jak znajdziesz i sobie nie poradzisz dalej, to daj na PW to otworzę znowu znowu otwarty, tylko nie śmiecić bo wywalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.