balaam Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Koledzy od jakiegos czasu zastanawiam sie czy wskazowka od poziomu paliwa powinna opadac przy wylaczeniu silnika tak ja robi to wskazowka od temperatury silnika. Do tej pory nie przeszkadzalo mi to ze ciagle pokazuje poziom paliwa jednak licze na jakies wskazowki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam, U mnie niestety opada. W Maździe nie opada i jest super. Przecież lepiej jak zawsze jest wskazanie poziomu do odczytu, tak mi się wydaje a przynajmniej bardzo bym chciał aby u mnie tak było. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Koledzy od jakiegos czasu zastanawiam sie czy wskazowka od poziomu paliwa powinna opadac przy wylaczeniu silnika tak ja robi to wskazowka od temperatury silnika. Do tej pory nie przeszkadzalo mi to ze ciagle pokazuje poziom paliwa jednak licze na jakies wskazowki. pozdrawiam Witam Nie powinna, tak ma być, przynajmniej tak jest u mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi108 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Koledzy od jakiegos czasu zastanawiam sie czy wskazowka od poziomu paliwa powinna opadac przy wylaczeniu silnika tak ja robi to wskazowka od temperatury silnika. Do tej pory nie przeszkadzalo mi to ze ciagle pokazuje poziom paliwa jednak licze na jakies wskazowki. pozdrawiam U mnie wskazówka od paliwa nie opada po wyłączeniu stacyjki. Inaczej jest z temperaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balaam Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dziekuje za odpowiedz. Nie opada po wylaczeniu stacyjki wiec jest wszystko ok. Pierwszy raz spotkalem sie z takim ksiegowym co ciiiagle jest w pracy. Dla niewtajemniczonych ksiegowy to zegar poziomu paliwa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 (edytowane) U mnie wskazówka od paliwa nie opada po wyłączeniu auta. A jak się zapali żółta lampka = komornik Edytowane 4 Lutego 2011 przez Whitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam, Więc wygląda na to, że albo u mnie jest problem albo znowu jakieś "ulepszenia" po roku 2000. Koszmar. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość energy259 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Piotrze u ciebie wszystko jest OK, w nowszych modelach już wskaźnik opada po zgaszeniu silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielarz29 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) Witam u mnie również opada wskazówka, jak widać nie zawsze udoskonalanie idzie w dobrą stronę rocznik 2002. Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2011 przez zielarz29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr323f Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Piotrze u ciebie wszystko jest OK, w nowszych modelach już wskaźnik opada po zgaszeniu silnika Witam, Dzięki "energy259" za informację, będę miał więcej czasu na inne grzebanie . Ciekawe co miał na myśli autor tego patentu, wg mnie musi być podstawiony przez konkurencję. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość energy259 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 to może tak przed złodziejami którzy lubią zrobić dziurę w baku w większych samochodach bo może akurat będzie zatankowany, spotkałem się kilka razy z taką kradzieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi