Gość sztyber Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Samochód gaśnie mi sporadycznie niezależnie od tego czy jadę wolno czy szybko. Gaśnie mi zarówno przy 110km/h jak i stojąc w korkach. Udało mi się złapać ten błąd po takim zatrzymaniu podłączając się przez OBD. Samochód zapala po wyjęciu kluczyka i ponownym odpaleniu. Również błąd jest kasowany. Co może być przyczyną tego błędu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 brak sygnału w obwodzie czujnika prędkości wyjściowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztyber Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 brak sygnału w obwodzie czujnika prędkości wyjściowej To już wiem tylko tak naprawdę co dalej ... Gdzie ten czujnik jest ? Czy da się go wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki-toy Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Samochód gaśnie mi sporadycznie niezależnie od tego czy jadę wolno czy szybko. Gaśnie mi zarówno przy 110km/h jak i stojąc w korkach. Udało mi się złapać ten błąd po takim zatrzymaniu podłączając się przez OBD. Samochód zapala po wyjęciu kluczyka i ponownym odpaleniu. Również błąd jest kasowany. Co może być przyczyną tego błędu ? jaki w ogóle masz silnik i rocznik woza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztyber Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 jaki w ogóle masz silnik i rocznik woza? P12 1.9dCi 2003r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.