Gość tarantula83 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 W itam ma pytanie czy jeżeli kupie do Tiidy halogeny a nie mam przełącznika przy kierownicy jest jakas możliwosć podłaczenai ich na osobny włacznik i czy to jest dużo roboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 W itam ma pytanie czy jeżeli kupie do Tiidy halogeny a nie mam przełącznika przy kierownicy jest jakas możliwosć podłaczenai ich na osobny włacznik i czy to jest dużo roboty ? możliwe jest jak najbardziej,tyle że najprościej kupić przełącznik . oto wersja z przełącznikiem dodatkowym. http://forums.nicoclub.com/fog-lights-from-a-nissan-tiida-to-a-nissan-versa-how-to-t363158.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarantula83 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wooo wielkie dzieki za link a mozesz jeszcze mi napisać czy w te oryginalne wymiary mieszcza siejakies inne halogeny niz tylko oryginalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Tak(te z linku nie są orginalne),tyle że pod orginały masz mocowanie gotowe na jedną śrubkę a na allegro kupisz już po 100zł szt. Wogóle to masz tam już podciągniętą instalkę z wtyczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.