sowiksat Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Primera P12 2.0 (2005r), zakłady montażu instalacji polecają sterownik Stag300. Jakie do tego wtryski najlepiej bo tu są różne propozycje? Straszą trochę,że z powodu zanieczyszczeń gazu będą spore wydatki (wymiana) jeśli wybiorę te droższe. Mam też P11 2.0 z TARTARINI - 300 tys na gazie zero problemów, wymieniłem tylko parownik. Szukam dobrej instalacji i nie chcę oszczędzać na tym. Co wybrać i jakie przebiegi na tych wtryskach się robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 hanna załatwi sprawę, pojedynczo, koszt jakieś 100zł za sztukę, i niech tak nie straszą, tylko zakładają, a u nich chodzi o to, że w kitach dostają te najtańsze, i muszą dokupować resztę, do tego jak nie zakładali takich to znowu strojenie zostaje ale to już nie na temat, poszukaj zakładu, który założy to co chcesz a i w Twoim aucie to STAG 300 premium a nie zwykły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiksat Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 STAG 300 premium, wtryski hanna. Czy na coś jeszcze zwrócić uwagę? Jeśli nie to tylko jakiś dobry zakład, mam blisko Bydgoszcz, Toruń, Grudziądz? Może polecicie coś pewnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 w Lubiczu masz zakład, skontaktuj się z Jummbo On tam zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiksat Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dzięki za pomoc. Znalazłem ten zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 i on ma chyba 1.8 na hankach można mapy porównać , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.