Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wtryski do P12 2.0

sowiksat

Rekomendowane odpowiedzi

Primera P12 2.0 (2005r), zakłady montażu instalacji polecają sterownik Stag300. Jakie do tego wtryski najlepiej bo tu są różne propozycje? Straszą trochę,że z powodu zanieczyszczeń gazu będą spore wydatki (wymiana) jeśli wybiorę te droższe. Mam też P11 2.0 z TARTARINI - 300 tys na gazie zero problemów, wymieniłem tylko parownik. Szukam dobrej instalacji i nie chcę oszczędzać na tym. Co wybrać i jakie przebiegi na tych wtryskach się robi?

hanna załatwi sprawę, pojedynczo, koszt jakieś 100zł za sztukę, i niech tak nie straszą, tylko zakładają, a u nich chodzi o to, że w kitach dostają te najtańsze, i muszą dokupować resztę, do tego jak nie zakładali takich to znowu strojenie zostaje ale to już nie na temat, poszukaj zakładu, który założy to co chcesz

a i w Twoim aucie to STAG 300 premium a nie zwykły

STAG 300 premium, wtryski hanna. Czy na coś jeszcze zwrócić uwagę? Jeśli nie to tylko jakiś dobry zakład, mam blisko Bydgoszcz, Toruń, Grudziądz? Może polecicie coś pewnego.

w Lubiczu masz zakład, skontaktuj się z Jummbo On tam zakładał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...